Casus OAT

Beste Studenten,

De OAT casus is verspreid via de deelnemende hogescholen èn via onderstaande link:

Link naar de OAT casus van mei 2022

Aangezien begrip van het bedrijfsproces belangrijk is voor een accountant zijn in de casus enkele verwijzingen naar videoclipjes met een uitleg opgenomen. Voor de volledigheid zijn deze linkjes ook onderstaand opgenomen:

NB: de filmpjes zijn puur ter illustratie bedoeld en bevatten geen feitelijk beschrijving die nodig is voor het maken van het examen.

Link 1, Link 2, Link 3Link 4, Link 5, Link 6 en Link 7

Wellicht ten overvloede: bij de beide examenzittingen van maandag 30 mei en dinsdag 31 mei aanstaande wordt een schone casus uitgereikt. Het is dus NIET toegestaan om de casusbeschrijving die thuis wellicht van aantekeningen is voorzien mee te nemen. Bij de examenzitting van maandag wordt een 'schoon' exemplaar uitgereikt dat voorzien kan worden van aantekeningen. Deze casus wordt maandag bij het einde van de eerste zitting ingenomen en dinsdag bij aanvang van de tweede zitting weer uitgereikt. De OAT zittingen duren 180 minuten (excl. de extra tijd voor studenten met functiebeperking, conform beleid van de eigen hogeschool). Hierin is 30 minuten voor casusbestudering is opgenomen..

Wij wensen jullie heel veel succes met alle voorbereidingen en het examen zelf!

Rondom de OAT is tevens bijgaande gedragscode van toepassing

 

Oefenmateriaal (voorgaande OAT's) is HIER te vinden